Manantial de Luz, monogràfic de Jesús Torres

Escrit per Leticia Martin el January 29, 2010  |  Deixa un comentari

El Trio Arbós, juntament amb solistes internacionals com José Luis Estellés (clarinet), Juanjo Guillem (percussió), Cecile Daroux (flauta) i Paul Cortese (viola), ha enregistrat el seu segon disc compacte monogràfic del compositor Jesús Torres.

En aquest enregistrament, al costat de les obres per a trio -Trio i Decem- s’ofereixen versions de Manantial de luz, per a piano solista i ensemble, Poética, per a trio i clarinet, i Presencias, per a piano. Kairos, segell austríac de gran prestigi internacional dedicat a la música contemporània, ha estat l’encarregat de l’edició d’aquest monogràfic, que s’inclou en la col•lecció de música espanyola que s’està realitzant amb el patrocini de Caja Madrid.

Per altra banda,  el proper dia 29 de gener s’interpretarà al Ciclo de Jóvenes Músicos de l’Orquestra de RTVE, al Teatre Monumental de Madrid, i sota la direcció de Carlos Cuesta, l’obra de Jesús Torres La tumba de Antígona. El concert serà retransmès en directe per Radio Clásica.

Si t'ha agradat aquest article pots considerar deixar un comentari o subscriure't al RSS feed per a rebre futurs articles al teu lector de feeds.
Share

Articles relacionats

  1. Poética, de Jesus Torres, Premi “Millenium Chamber Players”
  2. Nou disc de Jesús Torres, obra simfònica
  3. Jesús Torres, autor de la casa, rep el Premi Nacional de Música 2012. L’enhorabona !!!
  4. Jesús Torres compositor resident de NEXEduet
  5. Jesús Torres en la Tribuna Musical de la UNESCO

Deixa un comentari

 

Sobre nosaltres
Botigues i distribuïdors
 
Licencia de Creative Commons
Tritó S.L. - Enamorats, 35-37, baixos - 08013 Barcelona (España)
Telèfon: 933 426 175 - Horari: Dilluns a divendres (9:00 - 18:00)
Payment methods
Mètodes de pagament:
Segell de confiança Trustwave
Certificat per: