Noves col·leccions pedagògiques al Catàleg Tritó

Escrit per Cristina Martí el May 17, 2011  |  Deixa un comentari

Ja teniu disponibles tres interesants novetats al catàleg Tritó. Es tracta de dos nous números dels estudis de concert de Feliu Gasull per a guitarra, concretament el 5 i el 6, entregues amb les que queda complerta aquesta col·lecció. Feliu Gasull va estudiar a fons algunes de les obres d’Heitor Villa-Lobos, descobrint en elles una originalitat tècnica i estètica que ha influït en certa mesura en aquests estudis.

La segona és la col·lecció de mètodes d’iniciació a l’orgue de l’editorial Oxford University Press. Quatre volums que de manera graduada fan un recorregut per compositors de tots els temps que han creat obres per aquest instrument:  Bach, Buxtehude, Cabanilles, Muffat, Reger… són només alguns exemples dels noms que firmen les nombroses obres d’aquest projecte d’edició pedagògica de música.

Per últim, la tercera série és una col·lecció de mètodes infantils per a piano d’Alfred Music Publishing, sota el títol Alfred’s Basic Piano Recital Book. Amb una dificultat progressiva, fa un recorregut per autors clàssics i contemporanis perquè els estudiants més joves s’introdueixin poc a poc en el món del piano.

Si t'ha agradat aquest article pots considerar deixar un comentari o subscriure't al RSS feed per a rebre futurs articles al teu lector de feeds.
Share

Articles relacionats

  1. La botiga a trito.es: fent-te la vida fàcil
  2. Col·lecció “Música d’orgue a Catalunya”

Deixa un comentari

 

Sobre nosaltres
Botigues i distribuïdors
 
Licencia de Creative Commons
Tritó S.L. - Enamorats, 35-37, baixos - 08013 Barcelona (España)
Telèfon: 933 426 175 - Horari: Dilluns a divendres (9:00 - 18:00)
Payment methods
Mètodes de pagament:
Segell de confiança Trustwave
Certificat per: