Avid Scorch, la nova aplicació de partitures per a iPad

Escrit per Marcel Soleda el June 14, 2011  |  Deixa un comentari

scorch_for_ipadAvid acaba d’anunciar el llançament de la seva aplicació per a iPad Avid Scorch, una eina que afirmen transformarà l’iPad en una biblioteca-faristol-botiga de partitures.

L’aplicació està basada en la tecnologia de l’editor de partitures Sibelius, també d’Avid, la qual cosa permet una total integració amb el mateix. A més conté una botiga integrada amb més de 150.000 títols.

El programari no només és un visor de partitures sinó que conté funcions afegides: transportar les peces a altres tonalitats, introduir canvis en la instrumentació, convertir-les a i des de tablatura per a guitarra, o separar les parts instrumentals i reproduir-les en un teclat virtual són algunes de les seves funcions més destacables. A més conté una funció faristol que permet passar les pàgines ràpidament.

La seva integració amb la botiga permet no només accedir a tot el catàleg de Hal Leonard i Music Sales sinó també pujar a la botiga les teves pròpies creacions en Sibelius para vendre-les a la comunitat.

“Estem segurs que els nostres clients s’entusiasmaran en fer servir Scorch, una aplicació innovadora per a l’iPad, per a comprar, practicar i interpretar partitures des de qualsevol lloc on vagin”, va comentar Tanguy Leborgne, vicepresident de Productes i Solucions per a Entusiastes Creatius de Avid. “Ens enfoquem a usar la nostra tecnologia capdavantera de la indústria d’una manera nova i interessant perquè els músics, professors i estudiants -totes les ments creatives- assoleixin la seva visió artística.”

L’aplicació Avid Scorch està disponible a tot el món per mitjà de la App Store a un preu introductori de temps limitat de 3.99€. A partir del 31 de juliol de 2011 el preu serà de 5.99€.

Más informació a www.hispasonic.com

Si t'ha agradat aquest article pots considerar deixar un comentari o subscriure't al RSS feed per a rebre futurs articles al teu lector de feeds.
Share

Articles relacionats

  1. (Castellano) Participa en un concurso opinando sobre la edición de partituras digitales
  2. (Castellano) Boosey anuncia su servicio de partituras online

Deixa un comentari

 

Sobre nosaltres
Botigues i distribuïdors
 
Licencia de Creative Commons
Tritó S.L. - Enamorats, 35-37, baixos - 08013 Barcelona (España)
Telèfon: 933 426 175 - Horari: Dilluns a divendres (9:00 - 18:00)
Payment methods
Mètodes de pagament:
Segell de confiança Trustwave
Certificat per: