Bobby McFerrin juga amb els nostres cervells

Escrit per Marcel Soleda el August 26, 2011  |  1 Comentari

Encara furgant pel bagul musical de Youtube descobrim a BobbyMcFerrin, quan ens va deixar bocabadats en la seva intervenció al World Science Festival 2009 fent servir el públic com a conillet d’indies per a un experiment etnomusicològic. ¿Qui va dir que la música no era un llenguatge universal? :-)

Per a aquells als que l’anglès sigui una assignatura pendent, el vídeo no ofereix subtítols, però realment no calen ja que les imatges i la música parlen per si soles.

Si t'ha agradat aquest article pots considerar deixar un comentari o subscriure't al RSS feed per a rebre futurs articles al teu lector de feeds.
Share

Articles relacionats

  1. Música i passió segons Benjamin Zander

1 comentari

 

  1. Soledad escrigué:

    Es interesantísimo lo que se plantea. De una manera indirecta y sin necesidad de palabras la humanidad se sirve de herramientas que comunican. La gente entiende que ha de cantar una escala pentatónica cuando Bobby canta superponiéndose al acompañamiento del grupo. La experiencia musical más o menos activa del público les permite saber qués es lo que tienen que hacer. Gracias por este video!

Deixa un comentari

 

Sobre nosaltres
Botigues i distribuïdors
 
Licencia de Creative Commons
Tritó S.L. - Enamorats, 35-37, baixos - 08013 Barcelona (España)
Telèfon: 933 426 175 - Horari: Dilluns a divendres (9:00 - 18:00)
Payment methods
Mètodes de pagament:
Segell de confiança Trustwave
Certificat per: