Les escoles maten la creativitat, segons Ken Robinson

Escrit per Marcel Soleda el September 3, 2011  |  1 Comentari

Si fessim una llista dels 10 millors vídeos de Youtube sobre pensament i educació musical, un dels millor posicionats seria sens dubte el de Ken Robinson, en la seva xerrada al TED 2006. Una joia de 20 minuts escassos on ens mostra per primera vegada i sense embuts els principis d’un sistema educatiu perversament centrat en la ciència i la tècnica i que deixa de costat i fins i tot menysprea les arts.

Sir Ken Robinson és reconegut a nivell mundial com un expert en creativitat i educació per la seva tasca i per realitzar la més gran investigació nacional sobre la importància de la creativitat en l’educació i l’economia del Regne Unit. Va ser nomenat Sir per la Reina d’Anglaterra al 2003.

Enllaç a aquest vídeo >

Si t'ha agradat aquest article pots considerar deixar un comentari o subscriure't al RSS feed per a rebre futurs articles al teu lector de feeds.
Share

1 comentari

 

  1. Alberto escrigué:

    Con la música pasa algo muy parecido. Los conservatorios matan la creatividad del músico y lo encierran en un único estilo del cual es muy complicado salir después. Debería existir la posibilidad de que el alumno encontrarse “su elemento” como apunta el Doctor Robinson. Y para ello habría que unificar la música desde el principio y aunar en los centros educativos todos los estilos y formas de hacer música, no sólo una minúscula parte.

Deixa un comentari

 

Sobre nosaltres
Botigues i distribuïdors
 
Licencia de Creative Commons
Tritó S.L. - Enamorats, 35-37, baixos - 08013 Barcelona (España)
Telèfon: 933 426 175 - Horari: Dilluns a divendres (9:00 - 18:00)
Payment methods
Mètodes de pagament:
Segell de confiança Trustwave
Certificat per: