Gianandrea Noseda fa el seu debut a l’Scala de Milà.

Escrit per Soledad Sánchez Bueno el June 16, 2012  |  Deixa un comentari

El  passat dia 4 de juny, Gianandrea Noseda, guanyador del II Concurs Internacional de Directors de l’Orquestra de Cadaqués (1994) va debutar a l’Scala de Milà dirigint l’òpera de Verdi, “Luisa Miller” amb gran èxit de la crítica especialitzada i de públic.
La direcció d’escena era de Sergio Tramonti i el repartiment contava entre altres amb Elena Mosuc coma Luisa, Marcelo Álvarez com a Rodolfo, Daniella Barcellona com a Federica i Leo Nucci com a Miller.
Actualment Gianandrea Noseda és el Director Musical del Teatro Regio de Torí, Principal Director convidat de l’Orquestra Filharmònica d’Israel i Director Principal i Titular de l’Orquestra de Cadaqués

Si t'ha agradat aquest article pots considerar deixar un comentari o subscriure't al RSS feed per a rebre futurs articles al teu lector de feeds.
Share
Arxivat a: General

Deixa un comentari

 

Sobre nosaltres
Botigues i distribuïdors
 
Licencia de Creative Commons
Tritó S.L. - Enamorats, 35-37, baixos - 08013 Barcelona (España)
Telèfon: 933 426 175 - Horari: Dilluns a divendres (9:00 - 18:00)
Payment methods
Mètodes de pagament:
Segell de confiança Trustwave
Certificat per: