“Música y retórica en el barroco”, una esperada reedició.

Escrit per Soledad Sánchez Bueno el June 12, 2012  |  2 comentaris

Som molts els professionals i estudiants de música, amb un cert grau d’interès en la música barroca, que hem viscut l’experiència de fer-nos amb un exemplar de Música y retórica en el barroco (edició en castellà) del musicòleg Rubén López Cano. Aquesta obra és considerada avui un clàssic dels estudis musicals especialitzats.

Publicada ja fa més de 10 anys per la Universitat Autònoma de Mèxic, fou el resultat de l’ encomiable tesi del musicòleg en la qual es va proposar aplicar els procediments de l’anàlisi retòrica literari a l’anàlisi d’obres musicals del període barroc. Mitjançant aquesta monografia va establir les pautes analítiques i hermenèutiques que assenten les bases interpretatives i musicals de diversos seguidors entusiastes de tot el món.

Ara, i com a primer volum de la sèrie AMALGAMA TEXTOS (sèrie per a la qual augurem un llarg i extens recorregut mitjançant la publicació d’assajos i monografies especialitzades en música), estem a la fase final de la publicació d’aquesta reedició corregida, ampliada i actualitzada de Música y retórica del barroco. Per aquesta raó, i com primícia per als nostres seguidors, us oferim la possibilitat de consultar de manera lliure Música y retórica en el barroco – prólogo.

Confiem que a través d’aquesta “degustació” intel·lectual us sentiu suficientment captivats per voler-ne més. Des de TRITÓ oferim la nostra més sincera enhorabona a l’autor.

Si t'ha agradat aquest article pots considerar deixar un comentari o subscriure't al RSS feed per a rebre futurs articles al teu lector de feeds.
Share

Articles relacionats

  1. Presentació del llibre “Música y retórica en el barroco”, Rubén López Cano
  2. “Música y retórica en el barroco” de Rubén López Cano. Una nova edició
  3. Ja tenim guanyador!

2 comentaris

 

  1. [...] el agosto 7, 2012  |  Deja un comentario Ya habíamos anunciado hace unas semanas en Música y retórica, una ansiada reedición, que estaba a punto de salir la nueva edición de Música y retórica en el barroco. Antes que [...]

  2. [...] Música y retórica en el barroco, una ansiada reedición.   Escrito por Soledad Sánchez el junio 12, 2012       Muchos hemos sido los profesionales y estudiantes de música con mayor o menor interés en la música barroca que hemos vivido la experiencia de intentar adquirir un ejemplar Música y retórica en el barroco del musicólogo Rubén López Cano. Este trabajo es hoy considerado un clásico de los estudios musicales especializados.   Publicado hace ya más de 10 años por laUniversidad Autónoma de México, fue el resultado del encomiable trabajo de tesis del musicólogo en el cual se propuso aplicar los procedimientos del análisis retórico literario al análisis de obras musicales del período barroco.  Mediante esta monografía estableció las pautas analíticas y hermenéuticas que sientan las bases interpretativo-musicales de numerosos y fervientes seguidores de todo el mundo.   Ahora, y como primer volumen de la serie AMALGAMA TEXTOS (serie para la cual auguramos un largo y extenso recorrido mediante la publicación de  ensayos y monografías especializadas en música), estamos en la fase final de la publicación de esta reedición corregida, ampliada y actualizada de Música y retórica del barroco. Por esta razón, y como primicia para nuestros seguidores, os ofrecemos la posibilidad de consultar en versión libre Música y retórica en el barroco – prologo .   Confiamos que por medio de esta “cata” intelectual, os sintáis suficientemente cautivados para querer más. Desde TRITÓ ofrecemos nuestra más sincera enhorabuena al autor.   PEDIDOS   Fuente: Música y Retórica en el Barroco Compártelo:FacebookTwitterGoogle +1TumblrPinterestLinkedIn 2013-08-21 Francisco Cano Z. Anterior: #Pueblo Mágico: #Álamos, Sonora. Ciudad de los portales [...]

Deixa un comentari

 

Sobre nosaltres
Botigues i distribuïdors
 
Licencia de Creative Commons
Tritó S.L. - Enamorats, 35-37, baixos - 08013 Barcelona (España)
Telèfon: 933 426 175 - Horari: Dilluns a divendres (9:00 - 18:00)
Payment methods
Mètodes de pagament:
Segell de confiança Trustwave
Certificat per: